Menu Arenberg, een dankbare terugblik over 30 mooie jaren!



* Aperitiefhapjes

* Gebraiseerde varkensnek, krokant geroosterd (‘signature dish’ – Antonius Award 2003)

lichtzure salade – ganzenleverkrullen – chips Ganda – dressing Lubbeekse mosterd ‘De Ster’

* Ragout van asperges uit onze streek

lamsoor – zeekraal – broodkorstjes - spekjes

* Rogvleugeltje uit de Noordzee

gekonfijte tomaat – limoen – olijven – kappertjes - waterkers

Smeus van polderaardappel - Royal Belgian Caviar ‘Platinum Label’ 10g

zuring – krokant van aardappel - Hamachi

* ‘Texel’ lam, rosé gegrild – lamsjus met tijm en rozemarijn

aubergine gelakt met japanse soja – lenteprimeurs – gesouffleerde aardappel

* Onze Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

OF

Assortiment kazen gerijpt door Meester-Kaasrijpers Elsen en Vantricht (+ € 14)


5-gangenmenu : dit menu (*) is iedere avond verkrijgbaar € 149
Forfait wijnen/sap/water € 46
6-gangenmenu : volledig menu (enkel op vrijdag- en zaterdagavond) € 179
Forfait wijnen/sap/water € 56

Glas Chardonnay Meerdael Rosé brut met aperitiefhapjes € 18
Glas Champagne Gosset Grande Cuvée '33' met aperitiefhapjes € 20
Mokka/thee met huisbereide zoetigheden € 10

Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.

Het restaurant is geopend van 19u tot 24u. - Dienst en BTW zijn in de prijzen begrepen.