×

TAKE AWAY VALENTINE’S DAY

Gezien de grote vraag naar onze afhaalmenu's voor Valentijn, kunt u hier alvast ons aanbod ontdekken!

TAKE AWAY VALENTINE’S DAY

Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Tartaar van Holstein rund - ganzenleverkrul
focaccia – crème van bospaddenstoel – gekoelde consommé van wintertruffel

Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga

Risotto van Carnarolirijst en saffraan – kreeft – inktvis - chorizo
limoenrasp - zeevenkel

Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel

Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )


HOOFDGERECHTEN

Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer

Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette

Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
wintertruffel – crème van Parijse champignons en bospddenstoelen – gebakken krieltjes

Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril
pastinaak – butternut – zwarte look – crème van groene peper – handgesneden frietjes

Hoeveduif uit de Anjou, op karkas gebakken, in filets geserveerd – gekonfijte boutjes (+ € 14)
grondwitloof – pastinaak – polenta – saus van honing en rozemarijn

Risotto van Carnarolirijst met saffraan – groene aspergepunten – courgette – chips van pastinaak- VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)


NAGERECHTEN OF KAAS

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Gepocheerde en gebrande peer – chocoladebiscuit – roomijs en sponge cake van speculoos – jus met Poire Williams

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)



Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.