Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga
Streekasperges op z'n Vlaams geserveerd
krokante gandaham – hoeveboter – geplette eitjes
Sint-jakobsnoot uit Dieppe à la plancha
risotto van Carnarolirijst – morieljes – krokante quinoa
Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel
Hopscheuten uit onze streek met gepocheerd hoeve-eitje (+ € 16)
handgepelde Zeebrugse garnalen – luchtige mousselinesaus
Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )
HOOFDGERECHTEN
Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer
Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette
Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
morieljes - crème van Parijse champignons – Pomme Anna
Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril in 'Tagliata'
honingtomaat – vinaigrette met balsamico – raketsla - Parmigiano Reggiano – gebakken aardappeltjes
Lamsrug 'Pre salé' van de grill
gelakte aubergine – zwarte look – polenta – jus met wilde tijm en rozemarijn
Hoeveduif uit de Anjou, op karkas gebakken, in filets geserveerd – gekonfijte boutjes (+ € 14)
grondwitloof – pastinaak – jus met wintertruffel – handgesneden frietjes
Ragoût van streekasperges – morieljes – daslook – broodkorstjes – olie van lente-ui - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)
NAGERECHTEN OF KAAS
Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
'Terrine' van rabarber en rood fruit – chiboustcrème van cheesecake en citrus – sorbet van witte chocolade
Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)
Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.
Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.
Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 75 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Onze terrine van eendenlever en gerookte eendenborst (+ € 6)
gekonfijte ui - briochebrood
Carpaccio van Hamachi
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - zalmforeleitjes
Sint-Jakobsvruchten van onze kust, à la plancha
risotto van Carnarolirijst – bospaddenstoelen – schuim van eekhoorntjesbrood
'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ € 8)
appelsiroop met Aceto Balsamico
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 15 )
HOOFDGERECHTEN
Tartaar van 'Balfegó Blue Fin' tonijn
fris slaatje – kappertjes – sjalot – handgesneden frietjes
Rogvleugel uit de Noordzee – handgepelde garnalen
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes
Mechelse koekoek op karkas gebakken – krokante kalfszwezerik (per 2 personen)
bospaddenstoelen – Parijse champignons – saus met verjus – gebakken krieltjes
'Tagliata' van Black Angus Aberdeen, graangevoederd rund
gebakken krieltjes – raketsla – honingtomaat – Parmigiano Reggiano – lauwe sjalot vinaigrette
'Royal' duif uit Anjou, op karkas gebakken (+ € 16)
grondwitloof – knolselder – wintertruffeljus – handgesneden frietjes
Aubergine gelakt met Japanse soja – artisjok 'en barigoule' – gepofte puntpaprika – crème aubergines en zwarte look - VEGGIE
schuim van gerookte aardappel – krokant van Oude Reypenaer
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16)
NAGERECHTEN
Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
Creatie rond griotte kers en donkere chocolade
Warm bladerdeegje – verse vijg – amandelroomijs – gekarameliseerde walnoot (bij aanvang van het diner te bestellen)
Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 12)
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.
Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.
Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 89 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Ovengegaarde 'King Krab', uit het pantser (+ €20)
kruidenboter – oosterse toets – Espelette
Carpaccio van wilde zeebaars
limoen – olijfolie Priorat – bieslook – toast focaccia – zure room – koolrabi - zalmforeleitjes
Schotse 'Red Label' zalm, drooggemarineerd
Zure room - guacamole - zeesla - 'Leche de Tigre'
'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ €8)
appelsiroop met Aceto Balsamico
Asperges uit onze streek – broodcroutons – morieljes – zeekraal – bieslookboter - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16)
HOOFDGERECHTEN
Tartaar van ‘yellow fin’ tonijn
kropsla – rode ui – honingtomaat - kappertjes - handgesneden frietjes
Rogvleugel uit de Noordzee
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes – crumble 'Oude Reypenaer'
‘Texel’ lam, rosé gegrild
aubergine gelakt met soja – lenteprimeurs – gesouffleerde aardappelen – lamsjus met rozemarijn
‘Blanquette’ van Parelhoen met morieljes en Parijse champignons
jus van chanterellen en truffel – aardappel ‘Hasselback’
Duif uit Anjou, op karkas gebakken - gekonfijt boutje (+ €12)
crème van doperwtjes - morieljes - handgesneden frietjes - jus van oude porto
Gelakte aubergine – gekonfijte lenteprimeurs – sojasaus – espuma van gerookte aardappel - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 18)
NAGERECHTEN
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
Terrine van rabarber en aardbei – structuren en sorbet van witte chocolade – jus van rabarber en honing
Mousse van witte chocolade en limoen met ganache van bittere chocolade – sorbet van aardbei – rode vruchten
Panna cotta van sinaasappel en yoghurt – notencrumble – sorbet van clementines en basilicum
Assortiment van kazen, gerijpt door Kaasmeesters Elsen en Vantricht (+ €14)
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om per tafel de verschillende keuzes per gang tot 3 te beperken.