Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Carpaccio van 'Hamachi'
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - kreeft

Frisse salade van gerookte Schotse zalm
zure room – waterkers uit Loonbeek – radijs – opgelegde groenten – croutons focaccia

Sint-Jakobsvruchten van onze kust, à la plancha
risotto van Carnarolirijst – bospaddenstoelen – schuim van eekhoorntjesbrood

'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ € 8)
appelsiroop met Aceto Balsamico

Risotto van Carnarolirijst en saffraan – luchtig schuim van rouille - schilfers van Parmigiano Reggiano - VEGGIE


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 15 )


HOOFDGERECHTEN

Tartaar van 'Balfegó Blue Fin' tonijn
fris slaatje – kappertjes – sjalot – handgesneden frietjes

Rogvleugel uit de Noordzee – handgepelde garnalen
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes

Fazanthaan op karkas gebakken – handgesneden frietjes (per 2 personen - + € 10 pp)
witloof uit volle grond – knolselder – jonagold appel – veenbesjes

Gebraiseerde kalfstong 'Jos Theys'
bospaddenstoelen – Parijse champignons - Madera saus – 'Agnolotti' van kalfswang

Ardens hert gegrild
gebakken krieltjes – grondwitloof – knolselder – wildjus met rode wijn

Hazenrug van de grill - bereiding 'Harlekijn' (met 2 sauzen) (+ € 10)
pastinaak – witloof – knolselder – churros van aardappel

Aubergine gelakt met Japanse soja – artisjok 'en barigoule' – gepofte puntpaprika – crème aubergines en zwarte look - VEGGIE
schuim van geitenkaas 'Virginie' – krokant van Oude Reypenaer – basilicum uit de tuin

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16)


NAGERECHTEN

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Warm bladerdeegje – verse vijg – amandelroomijs – gekarameliseerde walnoot (bij aanvang van het diner te bestellen)

Gepocheerde peer – yoghurt biscuit – ganache van chocolade en peer - roomijs van sesam en honing – jus van peer

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 12)



Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.