Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Carpaccio van 'Hamaci'
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga
Streekasperges op z'n Vlaams geserveerd
krokante gandaham – hoeveboter – geplette eitjes
Rugstukje van Noordzee Kabeljauw
compote van runderharttomaat, rabarber en basilicum
Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel
Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )
HOOFDGERECHTEN
Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer
Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette
Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
morieljes - crème van Parijse champignons – Pomme Anna
Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril in 'Tagliata'
honingtomaat – vinaigrette met balsamico – raketsla - Parmigiano Reggiano – gebakken aardappeltjes
Filet van Texels lamsvlees 'pré salé'
Gepofte aubergine – lenteprimeurs – polenta – jus van thijm en rozemarijn
Ragoût van streekasperges – morieljes – broodkorstjes – olie van lente-ui - VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)
NAGERECHTEN
Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
'Terrine' van rabarber en rood fruit – chiboustcrème van cheesecake en citrus – sorbet van witte chocolade
Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)
Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.