Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 65 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Tartaar van Belgisch rund – ganzenlever – 'toast champignons'
gekoelde rundsconsommé met wintertruffel

Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga

Risotto van Carnaroli rijst met doperwtjes en Octopus
hopscheuten – groene kruiden - basilicumolie

Asperges uit onze streek
gemarineerde Schotse 'Red Label' zalm – frisse kruidenvinaigrette

Potje 30gr Royal Belgian Caviar 'Gold Label' (+ € 40)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel

Asperges uit onze streek op Vlaamse wijze – geplet hoeve-ei – peterselie - geklaarde boter - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 12 )


HOOFDGERECHTEN

Handgesneden tartaar van geelvin-tonijn
kappertjes – sjalot – kropsla – onze frietjes

Rogvleugel uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer - Espelette

Onze 'Vol-au-Vent' van Mechelse Koekoek en krokante kalfszwezerik
Parijse paddenstoelen – bospaddenstoelen - wintertruffel - gebakken aardappelen

Hoeveduif uit Anjou op het karkas gebakken (+ € 10)
gegrilde asperge – Chantenay wortel – aardappel churros – saus met madera

Gekonfijte lamsschouder, krokant gebakken – graanmosterd 'De Ster' – salade van groene tuinkruiden
Lentegroenten, in de oven geroosterd met rozemarijn

Risotto van Carnarolirijst met girolles, beukenzwam, herfsttruffel en luchtig schuim van eekhoorntjesbrood - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 12)


NAGERECHTEN OF KAAS

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Crémeux van witte chocolade – gebrande mango – sorbet van mango en basilicum - basilicumoli

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)



Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.