TAKE AWAY VALENTINE’S DAY
Gezien de grote vraag naar onze afhaalmenu's voor Valentijn, kunt u hier alvast ons aanbod ontdekken!
Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Tartaar van Holstein rund - ganzenleverkrul
focaccia – crème van bospaddenstoel – gekoelde consommé van wintertruffel
Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga
Risotto van Carnarolirijst en saffraan – kreeft – inktvis - chorizo
limoenrasp - zeevenkel
Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel
Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )
HOOFDGERECHTEN
Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer
Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette
Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
wintertruffel – crème van Parijse champignons en bospddenstoelen – gebakken krieltjes
Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril
pastinaak – butternut – zwarte look – crème van groene peper – handgesneden frietjes
Hoeveduif uit de Anjou, op karkas gebakken, in filets geserveerd – gekonfijte boutjes (+ € 14)
grondwitloof – pastinaak – polenta – saus van honing en rozemarijn
Risotto van Carnarolirijst met saffraan – groene aspergepunten – courgette – chips van pastinaak- VEGGIE
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)
NAGERECHTEN OF KAAS
Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
Gepocheerde en gebrande peer – chocoladebiscuit – roomijs en sponge cake van speculoos – jus met Poire Williams
Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)
Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.