Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Carpaccio van 'Hamaci'
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga

Streekasperges op z'n Vlaams geserveerd
krokante gandaham – hoeveboter – geplette eitjes

Rugstukje van Noordzee Kabeljauw
compote van runderharttomaat, rabarber en basilicum

Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel

Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )


HOOFDGERECHTEN

Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer

Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette

Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
morieljes - crème van Parijse champignons – Pomme Anna

Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril in 'Tagliata'
honingtomaat – vinaigrette met balsamico – raketsla - Parmigiano Reggiano – gebakken aardappeltjes

Filet van Texels lamsvlees 'pré salé'
Gepofte aubergine – lenteprimeurs – polenta – jus van thijm en rozemarijn

Ragoût van streekasperges – morieljes – broodkorstjes – olie van lente-ui - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)


NAGERECHTEN

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

'Terrine' van rabarber en rood fruit – chiboustcrème van cheesecake en citrus – sorbet van witte chocolade

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)



Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.