Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!
VOORGERECHTEN
Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!
Carpaccio van 'Hamachi'
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - kreeft
Frisse salade van gerookte Schotse zalm
zure room – waterkers uit Loonbeek – radijs – opgelegde groenten – croutons focaccia
Sint-Jakobsvruchten van onze kust, à la plancha
risotto van Carnarolirijst – bospaddenstoelen – schuim van eekhoorntjesbrood
'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ € 8)
appelsiroop met Aceto Balsamico
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 15 )
HOOFDGERECHTEN
Tartaar van 'Balfegó Blue Fin' tonijn
fris slaatje – kappertjes – sjalot – handgesneden frietjes
Rogvleugel uit de Noordzee – handgepelde garnalen
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes
Fazanthaan op karkas gebakken – handgesneden frietjes (per 2 personen - + € 10 pp)
witloof uit volle grond – knolselder – jonagold appel – veenbesjes
Gebraiseerde kalfstong 'Jos Theys'
bospaddenstoelen – Parijse champignons - Madera saus – 'Agnolotti' van kalfswang
Ardens hert gegrild
gebakken krieltjes – grondwitloof – knolselder – wildjus met rode wijn
Hazenrug van de grill - bereiding 'Harlekijn' (met 2 sauzen) (+ € 10)
pastinaak – witloof – knolselder – churros van aardappel
Aubergine gelakt met Japanse soja – artisjok 'en barigoule' – gepofte puntpaprika – crème aubergines en zwarte look - VEGGIE
schuim van geitenkaas 'Virginie' – krokant van Oude Reypenaer – basilicum uit de tuin
* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16)
NAGERECHTEN
Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!
Warm bladerdeegje – verse vijg – amandelroomijs – gekarameliseerde walnoot (bij aanvang van het diner te bestellen)
Gepocheerde peer – yoghurt biscuit – ganache van chocolade en peer - roomijs van sesam en honing – jus van peer
Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 12)
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.