Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 73(incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga

Streekasperges op z'n Vlaams geserveerd
krokante gandaham – hoeveboter – geplette eitjes

Sint-jakobsnoot uit Dieppe à la plancha
risotto van Carnarolirijst – morieljes – krokante quinoa

Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel

Hopscheuten uit onze streek met gepocheerd hoeve-eitje (+ € 16)
handgepelde Zeebrugse garnalen – luchtige mousselinesaus

Salade van gepofte bietjes en verse geitenkaas – zure room – Espelette peper - focacciatoast - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )


HOOFDGERECHTEN

Rogvleugeltje uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer

Zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette

Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
morieljes - crème van Parijse champignons – Pomme Anna

Graangevoederd 'Black Aberdeen' rund van de gril in 'Tagliata'
honingtomaat – vinaigrette met balsamico – raketsla - Parmigiano Reggiano – gebakken aardappeltjes

Lamsrug 'Pre salé' van de grill
gelakte aubergine – zwarte look – polenta – jus met wilde tijm en rozemarijn

Hoeveduif uit de Anjou, op karkas gebakken, in filets geserveerd – gekonfijte boutjes (+ € 14)
grondwitloof – pastinaak – jus met wintertruffel – handgesneden frietjes

Ragoût van streekasperges – morieljes – daslook – broodkorstjes – olie van lente-ui - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)


NAGERECHTEN OF KAAS

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

'Terrine' van rabarber en rood fruit – chiboustcrème van cheesecake en citrus – sorbet van witte chocolade

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)



Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.



Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 75 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Onze terrine van eendenlever en gerookte eendenborst (+ € 6)
gekonfijte ui - briochebrood

Carpaccio van Hamachi
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - zalmforeleitjes

Sint-Jakobsvruchten van onze kust, à la plancha
risotto van Carnarolirijst – bospaddenstoelen – schuim van eekhoorntjesbrood

'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ € 8)
appelsiroop met Aceto Balsamico

Risotto van Carnarolirijst – bospaddenstoelen – schuim van eekhoorntjesbrood – Parmiggiano Reggiano - VEGGIE


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 15 )


HOOFDGERECHTEN

Tartaar van 'Balfegó Blue Fin' tonijn
fris slaatje – kappertjes – sjalot – handgesneden frietjes

Rogvleugel uit de Noordzee – handgepelde garnalen
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes

Mechelse koekoek op karkas gebakken – krokante kalfszwezerik (per 2 personen)
bospaddenstoelen – Parijse champignons – saus met verjus – gebakken krieltjes

'Tagliata' van Black Angus Aberdeen, graangevoederd rund
gebakken krieltjes – raketsla – honingtomaat – Parmigiano Reggiano – lauwe sjalot vinaigrette

'Royal' duif uit Anjou, op karkas gebakken (+ € 16)
grondwitloof – knolselder – wintertruffeljus – handgesneden frietjes

Aubergine gelakt met Japanse soja – artisjok 'en barigoule' – gepofte puntpaprika – crème aubergines en zwarte look - VEGGIE
schuim van gerookte aardappel – krokant van Oude Reypenaer

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16)


NAGERECHTEN

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Creatie rond griotte kers en donkere chocolade

Warm bladerdeegje – verse vijg – amandelroomijs – gekarameliseerde walnoot (bij aanvang van het diner te bestellen)

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 12)



Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.

Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 78 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Nieuwe vangst ‘King Krab’, uit de oven (+ € 20)
kruidenboter – oosterse toets – Espelette

Carpaccio van wilde zeebaars
limoen – olijfolie Priorat – bieslook – toast focaccia – zure room – koolrabi - zalmforeleitjes

Handgepelde grijze Noordzeegarnaal
Twee huisbereide kroketten – gefruite peterselie - citroen

'Tarte Tatin' van jonagold appel en eendenlever 'Maison Mitteault' (+ € 8)
appelsiroop met Aceto Balsamico

Risotto van Carnarolirijst en herfstbospaddenstoelen – luchtig schuim van eekhoorntjesbrood - VEGGIE


* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 16 )


HOOFDGERECHTEN

Sint-Jakobsnoten uit Dieppe à la plancha (+ € 5)
Risotto Carnarolirijst – herfstpaddenstoelen – luchtig schuim van eekhoorntjesbrood

Rogvleugel uit de Noordzee
gekonfijte prei – espuma van gerookte aardappel – siroop van rode wijn – gefruite kappertjes – crumble 'Oude Reypenaer'

Parelhoen op karkas gebakken – krokante kalfszwezerik (per 2 personen)
girolles – Parijse champignons – saus met verjus – gebakken krieltjes

Hazenrug ‘Harlekijn’ - per 2 personen (+ € 10 pp)
groene kool – schorseneer – knolselder – gesouffleerde aardappelen

Ardense hertenrug van de grill – jus met szechuanpeper
gelakte knolselder – gekarameliseerd grondwitloof – veenbes - aardappelchurros

Gelakte aubergine – herfstgroenten – konfijt van sjalot – espuma van aardappel - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 18)


NAGERECHTEN

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Onze Baba-au-rum in jus van mango – passievruchtensorbet – espuma Grand Marnier – zalf witte chocolade – muntolie

‘Italian Coffee’ dessert: mokkaroomijs – Amaretto granité - structuren van koffie en speculoos – cacao-mokka vinaigrette

Panna cotta van mandarijn en yoghurt – witte chocolade – sorbet van clementines en basilicum

Assortiment van kazen, gerijpt door Kaasmeesters Elsen en Vantricht (+ € 14)



Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om per tafel de verschillende keuzes per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u