Stel Uw 'Menu à la carte' (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) samen tegen € 69 (incl btw) –
We helpen u graag met uw wijnkeuze uit onze mooie wijnkaart!



VOORGERECHTEN

Gebraiseerde varkensnek, lauw geserveerd
krokante kruidensalade - ganzenleverkrullen (Antonius Award 2003). Specialiteit van het huis!

Vitello Tonnato
rosé gegaarde kalfslende – gedroogde tomaat – olijf – kappertjes – crème van ansjovis en tonijn

Carpaccio van zeebaars
limoen – Espelette – bieslook – toast – zure room – koolrabi - Avruga

Risotto van Bomba rijst – octopus – chorizo - mosseltjes - saffraan
gegrilde groene asperges – broccoli - doperwt

Potje 30g Royal Belgian Caviar 'Platinum Label' (+ € 55)
met 'smeus' van aardappel en karnemelk – zure room – zuring – krokant van aardappel

Tomatenvariëteiten uit de Provence – crème van burrata – olie van basilicum – lavazout - Espelettepeper - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14 )


HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw uit de Noordzee
'stoemp' van prei – kappertjes – schuim van gerookte aardappel – crumble van Oude Reypenaer - Espelette

Wilde zeebaars op lage temperatuur gegaard – salsa van tomaat, gember en ponzu
aardappelmousselines 'bouillabaisse' – tempura van courgette

Mechelse Koekoek op 't vel geroosterd met kalfszwezerik (per 2 couverts)
girolles – Australische wintertruffel – crème van Parijse champignons

Gebraiseerde kalfswang, krokant gebakken
gekonfijte sjalot – zwarte look – eekhoorntjesbrood - jus met madeira

Patrijs, in de oven gebakken (+€ 16)
gekonfijt grondwitloof - mousselines knolselder - braadjus - handgesneden frietjes

Arroz' van Bomba rijst - doperwtjes – groene asperges – broccoli - saffraan - VEGGIE

* Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld (+ € 14)


NAGERECHTEN OF KAAS

Suggestie van de dag, u mondeling voorgesteld

Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker!

Amandelbiscuit – strukturen van amandel en Granny Smith – espuma van Amaretto – sorbet van groene appel

Assortiment van kazen, gerijpt door de Leuvense meester kaasrijper Elsen (+ € 10)



Ons brood is huisbereid volgens de filosofie van 'Respectus Panis' en wordt u graag aangeboden.
Om de gerechten mooi te kunnen brengen, vragen we om de verschillende gerechten per gang tot 3 te beperken.

Bent u in tijdsgebrek, wij vernemen graag uw tijdschema!
Open : 12u tot 16u en van 19u tot 24u.